LED verlichting

LED reclame is energiezuinig en gaat erg lang mee. Ook deze variant kan gebruikt worden in doosletters, maar er zijn nog veel meer opties. Het is mogelijk om alle kleuren uit te voeren in LED en hierbij kunt u kiezen uit alle denkbare vormen. Wij kunnen deze reclame-uiting volledig naar wens voor u maken!

Neonreclame

Ook met behulp van neonreclame kun u uw bedrijf zeker laten opvallen! Deze verlichting is subtiel en sfeervol. Wij kunnen uw wensen volledig laten uitmonden in een persoonlijk ontwerp. Er zijn talloze mogelijkheden in kleur en vorm. Neonverlichting kan ook gemakkelijk ingebouwd worden in doosletters.

Doosletters

Doosletters zijn verlichte letters op uw gevel, waarbij u kunt zelf kiezen uit Neon, LED of TL lampen. Hierbij kunnen de gehele letters verlicht worden, maar u kunt er ook voor kiezen om enkel de randen te verlichten. Daarnaast bieden de gevelletters erg veel mogelijkheden in kleur, grootte, vorm en materialen. Wij maken graag een persoonlijk ontwerp voor u!

Lichtbakken

Deze reclame-uiting heeft u vast al vaker gezien! Wanneer u bijvoorbeeld door een winkelstraat loopt beschikken bijna alle winkels over een lichtbak aan hun gevel. Deze is meestal bedrukt met het logo van het bedrijf. U kunt deze bakken aan de gevel, op de grond of zelfs op het dak laten plaatsen. Hierbij kunt u natuurlijk kiezen uit allerlei vormen en maten. Met een lichtbak valt u zeker op bij uw doelgroep!

Besparen met Led lichtreclame

Tegenwoordig kunnen wij elke lichtreclame uitvoeren met LED, ook wanneer u neon wenst, zouden wij dit met neon led kunnen uitvoeren. Dit is namelijk duurzaam en zeer energiezuinig, dus goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Indien u voor interieurverlichting gaat, is ledverlichting ook de perfecte oplossing. Naast het leveren van nieuwe reclame verlichting, zijn wij ook gespecialiseerd in het ombouwen van uw bestaande TL of NEON-lichtreclame naar LED lichtreclame. Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om de bestaande lichtbak om te bouwen naar LED. Het is dus niet per definitie zo dat wanneer u wilt verduurzamen, u uw huidige reclame verlichting hoeft te vervangen.

Waarom gevelreclame

Lichtreclame op uw gevel zorgt voor herkenbaarheid bij uw doelgroep en draagt bij aan de beleving van uw organisatie. We hebben nog een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Het zorgt voor een professionele uitstraling

  • Creëert herkenbaarheid

  • De reclame is 24/7 zichtbaar

Service & onderhoud lichtreclame

Bij Ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit en verlenen hierbij de nodige service. Zo heeft lichtreclame ook onderhoud nodig. Goed onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk en dit mag niet vergeten worden. Wij willen onze klanten van ontwerp tot realisatie graag de zorg uit handen nemen en dit stopt niet na de realisatie. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw lichtreclame! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Schroom dan vooral niet om ons te bellen! U kunt ons bereiken op: 085 06 06 665

LETTERPROFIELEN

Profiel (0)1 onverlichte letters met of zonder bodem

Profiel 2 directverlichte letters met neon en een lichtvangrand

Profiel 3 indirect verlichte doosletters met leds of neon (al dan niet op een achterletter gemonteerd)

Profiel 4 grotere (vanaf ca 1 meter) inwendig verlichte letters met neon of led met een aluminium sponning

Profiel 5 letters (tot ca 1 meter) inwendig verlichte letters met neon of led met een kunststof omranding

Profiel 6 letters inwendig verlichte letters met neon of led zonder omranding

Profiel 7 en 8 acrylaat opbouwletters met inwendige neon of ledverlichting en zonder sponning

Profiel 9 aluminium doosletters met opgebouwde acrylaat kap en inwendige neon of ledverlichting zonder sponning

Tevens zijn combinaties van profielen mogelijk bijvoorbeeld bij profiel 3 en 4 zoals we dat al decennialang voor de politie toepassen.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Middelveld Reclame Groep 
Nijbracht 79 Emmen
Whatsapp: 06 370 730 23 Hotline: 06 15 24 71 51
Tel. 085 06 06 665  E: info@middelveldreclame.nl
K.v.k. nr: 68320582 BTW nr: NL 1033.038.93.B04